Prevoz stvari

Prevoz stvari i prevoz nameštaja kombijem ili kamionom obavljamo u ekspresnom roku,  uz sve mere zaštite od oštećenja prilikom transporta. Vršimo sledeće usluge vezane za prevoz stvari:

  • prevoz mašina
  • prevoz sefova i kasa
  • prevoz klavira
  • prevoz TA peći

kao i transport drugih teških stvari iz stana, zgrade ili kancelarije na drugu lokaciju. Ako je hitno, možemo dogovoriti prevoz stvari kombijem ili kamionom istog dana!

Naša vozila (kombi, pikap, kamion) obložena su iznutra zaštitnim materijalima radi zaštite stvari i nameštaja u utovarnom prostoru, tako da je prevoz stvari potpuno bezbedan. Sitni predmeti i manje gabaritne stvari se pakuju u kartonske kutije i transportuju maksimalno zaštićeni.

Za prevoz jednog komada namestaja ili male količine robe ne morate da platite cenu prevoza kamionom ili kombijem, za tu vrstu robe vršimo prevoz pikapom, tako da će Vas prevoz manjih stvari koštati srazmerno količini prevezene robe. Ovo važi ne samo za Beograd, već i za celu Srbiju. Upravo na ovim većim rastojanjima na teritoriji Srbije, ušteda je najveća.

Prevoz kasa, TA peći, klavira i mašina

Želite li da prevezete ili premestite kasu, klavir, TA peć ili neku tešku mašinu? Ove glomazne stvari se retko pomeraju i prevoze, ali kada za to dođe vreme, ljudi se jednostavno nađu u problemu – šta raditi i koga zvati. Naši profesionalni radnici će obaviti kamionski ili kombi prevoz teških stvari na bezbedan način.

Vršimo prevoz kasa, sefova, klavira, TA peći i drugih teških stvari i mašina u stanu, zgradi ili kancelariji i vršimo kamionski prevoz stvari i nameštaja u vrlo kratkom roku, a moguće je dogovoriti i prevoz stvari istog dana!

Prevoz paletne robe

Avala Selidbe Beograd vrši transport svih vrsta paletne robe kao i drugih tereta u Beogradu i širom Srbije. Ako Vam je potreban prevoz paletne robe, pozovite da se dogovorimo oko vremena dostave i željene adrese, po veoma povoljnoj ceni.

Na raspolaganju je više transportnih vozila, zavisno od vrste i količine tereta (kamion, kombi, pikap).

Prevoz antikviteta

Prevoz antikvitetapodrazumeva prevoz umetničkih slika, predmeta od stakla, zatim klavira, stilskog nameštaja, i ostalih stvari velike umetničke vrednosti. S obzirom da Vaši antikviteti predstavljaju cenjenu i vrednu imovinu, potpuno je razumljivo da želite da ih zaštitite od svakog mogućeg oštećenja i omogućite njihov bezbedan transport. Zato tom poslu pristupamo veoma ozbiljno.

Prilikom susreta sa predstavnikom naše firme trebalo bi da razgovarate o nivou zaštite svojih antikviteta, i utvrditi stanje predmeta pre i posle selidbe.

Transport Beograd – Srbija zakazujemo za sledeći dan, a ako je potrebno, možemo posao prevoza stvari obaviti i istog dana ukoliko smo slobodni, po nešto većoj ceni.

string(0) ""
string(0) ""